+380999777443 mstally.ua@gmail.com


Інгредієнти на форму 20×12 см:

Духовку розігріти до 175 С˚. Форму для хліба змастити вершковим маслом. Яблука висипати в чопер і подрібнити, додати 1 яйце і перебитиіди в миску борошно, додати сіль, розпушувач і псілліум, добре перемішати. У чашу комбайна висипати яблучне пюре і додати яйця, що залишилися, збивати 7-10 хвилин до збільшення маси втричі. Коли суміш збита, вимкніть міксер і висипте борошняну суміш відразу в чашу, на малій швидкості замісіть тісто до однорідності. Тісто буде не густим, схожим по консистенції на тісто для кексу. Перекладіть тісто в підготовлену форму і випікайте 50-60 хвилин. Готовність перевіряйте зубочисткою, якщо виходить сухою, значить хліб пропікся. По готовності дістаньте хліб з духовки та дайте йому постояти 10 хвилин у формі, далі вистукуючи дістаньте з форми.

Смачного!