+380999777443 mstally.ua@gmail.com

Борошно з тефу – це харчовий безглютеновий продукт у вигляді порошку, який отримують при подрібненні зерен псевдозерновой культури. Борошно містить вітаміни: аскорбінову і фолієву кислоту, ніацин, токоферол, ретинол, вітамін К, холін, тіамін і рибофлавін. Псевдозлак можна назвати чемпіоном за змістом лізину: його в кілька разів більше, ніж в ячмені, пшениці або в просі. Ця незамінна амінокислота попереджає вимивання кальцію і надає імуностимулюючу дію. При дефіциті речовини зупиняється ріст у дітей та зменшується частота розвитку стенокардії у дорослих. Живильні речовини, що надходять в організм разом з продуктом, переробляються протягом доби. Це дозволяє використовувати помел безглютенової культури як складова дієт для схуднення. Сприятливий вплив продукту на організм помітили ще на малій батьківщині культури – в Ефіопії. Саме тому почали культивувати дикоростучий рис. Продукти, які виготовили з помелу, швидко насичували та надовго “вбивали” почуття голоду.

Користь борошна з тефу:

  • Знижує рівень холестерину в організмі, попереджає тромбоутворення.
  • Підвищує загальний тонус організму і має протизапальну та знеболювальну дію.
  • Стимулює регенераційну здатність організму, прискорює зрощення переломів і епітелізацію шкірного покриву.
  • Запобігає розвитку анемії, покращує кровообіг.
  • Нормалізує метаболічні процеси.
  • Стабілізує роботу нервової системи, робить позитивний вплив на здатність до запам’ятовування і допомагає справитися з фізичними й емоційними навантаженнями.
  • Знижує артеріальний тиск.
<