Безглютенові кекси з джемом

Інгредієнти

  • Масло – 110 г
  • Дрібний цукор – 110 г
  • Яйце – 2 шт.
  • Ванільний екстракт – 0,5 ч.л.
  • Гречане борошно Ms.Tally – 44 г
  • Рисове борошно Ms.Tally – 66 г
  • Розпушувач – 1,5 ч.л.
  • Молоко – 1 ст.л.
  • Полуничний джем або густе варення – 3-4 ст.л.

Збиваємо дуже м’яке масло і цукор – краще дрібний, щоб не залишилися крупинки. Збити краще міксером. Додаємо яйця кімнатної температури, збиваємо до однорідної маси міксером. Додаємо безглютенове борошно Ms.Tally, розпушувач і молоко.

Розкладаємо тісто по формах. Заповнюємо їх приблизно на 3/4. Ставимо в заздалегідь розігріту до 170 °C духовку. Печемо при 160-170 °C 15-20 хв до появи зверху красивої золотисто-коричневої скоринки.

Готовим кексам даємо трохи охолонути. Заправляємо в кондитерський шприц з тонким довгим носиком джем або густе варення. Вставляємо носик шприца в готовий кекс, трохи ведемо його вправо-вліво, щоб зробити всередині порожнину, і видавлюємо трохи джему – з чайну ложечку. Намагаємося, щоб джем не вилазив назовні з-під носика шприца – кекс потім сам видавить назовні красиву витончену крапельку.

Смачного!

Вам сподобається
Рецепти

Вафлі без глютену і цукру

Рецепти

Вегетаріанські смажені Самоси з овочами та кеш’ю

Рецепти

Безглютеновий кекс з гарбуза і банана. Без молока, без глютену, без цукру

Кошик
Facebook Instagram
Магазин
0 елемент Кошик
Акаунт
Меню