Безглютеновий кекс з гарбуза і банана. Без молока, без глютену, без цукру.

Безглютеновий кекс з гарбуза і банана. Без молока, без глютену, без цукру.

Інгредієнти:

Борошно амарантове “Ms. Tally” – 150 г
Борошно кукурудзяне “Ms. Tally” – 150 г
Яйця – 3 шт.
Гарбуз – 300 г
Банан – 1 шт.
Фініки – 60 г
Кокосова олія – 50 г
Кокосова стружка – 20 г

2 ч.л. соди погасити в 1 ст. л лимонного соку, 1 ч.л. цедри лимона. Гарбуз відварити, злити воду і збити разом з фініками. Яйця збити з бананом. З’єднати всі ці інгредієнти, додати кокосове масло, кокосову стружку, соду і цедру. Все добре перемішати. Додати борошно. Викласти в форму і випікати 40-50 хв при температурі 180.

Смачного!

Автор рецепту Ольга Наумова

Iншi записи
Залиште свій відповідь

Вашу адресу електронної пошти не буде опублікований.