Борошно з нуту

Борошно з нуту

Це борошно отримують з плодів нуту, зернобобової культури сімейства бобових. Вона є традиційним продуктом харчування для народу Азії, Північної Африки та Північної Америки. Нут у великій кількості вирощують на території Туреччини, Мексики та інших країн з відповідними кліматичними умовами, а традиційний ареал походження цієї культури – Пакистан, Індія, Ефіопія.

Борошно з плодів цієї рослини широко використовується в вегетаріанської кухні, як надзвичайно корисна, багата вітамінами та мікроелементами. Також нутовая борошно фігурує в національних стравах індійської кухні, це основний компонент таких закусок як фалафель і хумус. Такий продукт дуже корисний через багатого складу і нових смакових відчуттів для тих, хто стежить за своїм раціоном. Борошно можна використовувати для приготування різної випічки, солодощів і соусів. У список корисних речовин цієї муки входять лізин (незамінна амінокислота), вітаміни групи B, фолієва кислота, цинк, білок, калій. Також в ній багато корисної для очищення організму дієтичної клітковини.

Нутове борошно рекомендовано для профілактики деяких хвороб, і навіть онкологічних. Корисні елементи в продукті допомагають налагодити роботу серця, позитивно впливають на стан кісток і зубів, регулюють вміст води в тканинах організму. Містяться у виробі корисні елементи допомагають налагодити роботу серця, позитивно впливають на стан кісток і зубів, регулюють вміст води в тканинах організму.

Iншi записи
Залиште свій відповідь

Вашу адресу електронної пошти не буде опублікований.