«Корнуельский яблучний пиріг» без глютену

«Корнуельский яблучний пиріг» без глютену
[et_pb_section admin_label=”section”] [et_pb_row admin_label=”row”] [et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]

Білки відокремити від жовтків. Жовтки збити з цукром і додати в розтоплене вершкове масло. Потiм додати сметану. Висипати борошно, змішане з розпушувачем, збити до однорідного стану. Білки збити до міцної пiни. Акуратно з’єднати з тiстом. Отриману масу викласти в змазану форму. Яблука очистити, звільнити від насіння і шкірки, нарізати тонкими часточками. Увіткнути в тісто по колу опуклою стороною догори, щільно один до одного по всій поверхні пирога (чим більше яблук, тим пиріг вийде соковитіше). Зверху посипати коричневим цукром. Помiстити в духовку при 180 * С. Випікати приблизно 45-50 хвилин (до сухої зубочистки).

[/et_pb_text][/et_pb_column] [/et_pb_row] [/et_pb_section]
Iншi записи
Залиште свій відповідь

Вашу адресу електронної пошти не буде опублікований.