Коржики з пшоняного борошна без глютену

Коржики з пшоняного борошна без глютену

Інгредієнти:

Пшоняне борошно Ms.Tally – 180 г

Натуральний йогурт або кефір – 150 г

Сода і сіль – 1 Щіпка

Кількість порцій: 5-6

В глибоку мисочку вилийте кефір або йогурт. Додайте соду, перемішайте і залиште на пару хвилин. Потім невеликими порціями просійте борошно з сіллю і замісіть однорідне тісто. Робочий стіл присипте борошном, викладіть тісто і розділіть на 5-6 частин. Розкатайте тонко. Коржики можна обсмажити на сухій сковороді або запекти в духовці при 180˚ до рум’яності.

Такі коржики підійдуть для дієтичного харчування. Якщо додати до них соковитий салатик зі свіжих овочів, можна відмінно перекусити дома або на роботі. Коржики зручно брати з собою на природу для перекусу або в подорож.

Смачного!

Iншi записи
Залиште свій відповідь

Вашу адресу електронної пошти не буде опублікований.