Складові (дві порції)
- Локшина удон “Ms.Taly” – 200 г
- Морква – 1 шт.
- Куряче філе – 250 г
- Свіжий червоний перець – ½ шт.
- Лук репчатий – 1 шт.
- Чеснок – 1 зубчик
- Зелена цибуля -2 шт.
- Соєвий соус – 1,5 ч. л.
- Мелений імбірь – ½ ч. л.
Овочі очистити та вимити. Моркву нарізати смужками товщиною 2-3 мм і довжиною 3-5 см. Солодкий перець дрібно нарізати, а курятину нарізати кубиками зі стороною 1 см. Очищену цибулю подрібнити, а часник розтовкти. У велику каструлю з розігрітою рослинною олією висипати цибулю і часник і, помішуючи, обсмажити до золотистого відтінку. Потім додати решту овочів, подрібнену зелену цибулю і курятину, помішуючи, підсмажувати, поки м’ясо не почне підрум’янюватися. Після цього додати соєвий соус і імбир, перемішати, влити 3/4 склянки води, накрити кришкою і, періодично помішуючи, готувати, поки овочі не стануть м’якими, а соус не загусне. В кінці посолити. Локшину висипати в киплячу підсолену воду, поварити 2-3 хвилини, відкинути на друшляк, промити та дати стекти. Після цього локшину перекласти в каструлю з овочами й м’ясом, добре перемішати та готувати на слабкому вогні ще 3-4 хвилини. Подавати гарячим.
Смачного!