Мафіни з гречаного борошна без глютену з чорносливом!

Інгредієнти:

  • Гречане борошно Ms.Tally – 150 г (10 ст.л.)
  • Яйця – 1 шт.
  • Фруктоза – 1,5 ст.л.
  • Кефір – 1 ст.л.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Чорнослив – 150 г

Збиваємо яйце з кефіром, додаємо фруктозу. Борошно змішуємо з розпушувачем і додаємо до решти інгредієнтів. Рідкувате тісто залишаємо на півгодини просто постояти, щоб воно трохи загусло. Форми змащуємо вершковим маслом. Викладаємо тісто на 1/2 форми, в кожен мафін кладемо в середину 1-2 шт. чорносливу. Випікаємо 15 хвилин при 180 градусах.

Смачного!

Вам сподобається
Рецепти

Локшина удон

Рецепти

Сирне печиво без глютену

Рецепти

Сирники з рисовою манкою

Кошик
Facebook Instagram
Магазин
0 елемент Кошик
Акаунт
Меню