Мафіни з гречаного борошна без глютену з чорносливом!

Мафіни з гречаного борошна без глютену з чорносливом!

Інгредієнти:

Гречане борошно Ms.Tally – 150 г (10 ст.л.)

Яйця – 1 шт.

Фруктоза – 1,5 ст.л.

Кефір – 1 ст.л.

Розпушувач – 1 ч.л.

Чорнослив – 150 г

Збиваємо яйце з кефіром, додаємо фруктозу. Борошно змішуємо з розпушувачем і додаємо до решти інгредієнтів. Рідкувате тісто залишаємо на півгодини просто постояти, щоб воно трохи загусло. Форми змащуємо вершковим маслом. Викладаємо тісто на 1/2 форми, в кожен мафін кладемо в середину 1-2 шт. чорносливу. Випікаємо 15 хвилин при 180 градусах.

Смачного!

Iншi записи
1 коментар

Дякую за рецепт

Залиште свій відповідь

Вашу адресу електронної пошти не буде опублікований.