Насипний яблучний пирiг без глютену

Інгредієнти:

  • Кукурудзяне борошно Ms.Tally – 2 склян.
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Цукор – 1 склян.
  • Молоко – 450 мл
  • Масло вершкове – 50 г
  • Ванилин, кориця на смак
  • Яблука – 1,5 кг

Змішайте всі інгредієнти для тіста: цукор, борошно, розпушувач, ванілін, корицю. Очистить і натріть яблука на крупній тертці. На дно форми насипте трохи сухої суміші (стільки, щоб прикрити нею дно). Зверху рівним шаром викладіть частину яблук. Повторіть, поки не закінчаться всі інгредієнти. Завершальним шаром повинна йти суха суміш. Залийте молоком шари, викладіть шматочки масла. Випікайте при 180 градусах 45 хв.

Смачного!

Вам сподобається
Рецепти

Рисово-кукурудзяний кекс

Рецепти

Мафіни з гречаного борошна без глютену з чорносливом!

Рецепти

Морквяні маффіни з амарантового борошна

Кошик
Facebook Instagram
Магазин
0 Кошик
Акаунт
Меню