Швидкі кукурудзяні безглютенові кекси

ІНГРЕДІЄНТИ (10 порцій)

  • Кукурудзяне борошно Ms.Tally – 7,5 ст. л.
  • Цукор – 4 ст. л.
  • Яєчний білок – 4 шт.
  • Яєчний жовток – 4 шт.
  • Сода за смаком
  • Родзинки – 8,5 ст. л.
  • Горішки – 1,5 ст. л.

4 білки збити в добру піну, повільно додаючи цукор. Додати 4 жовтки, соду, родзинки, товчені горіхи. Збити. Додати борошно. Викласти в змащені формочки для маффінів. Випікати при 170-180˚ С приблизно півгодини (готовність перевіряємо зубочисткою). Можна шприцом всередину накачати варення, джем. Можна зверху намазати медом, посипати цукровою пудрою.

Смачного!

Вам сподобається
Рецепти

Безглютенові кекси з джемом

Рецепти

Безглютеновий швейцарський рулет

Рецепти

Рисово-кукурудзяний кекс

Кошик
Facebook Instagram
Магазин
0 Кошик
Акаунт
Меню