Сирники з рисовою манкою

Інгредієнти

  • Сир – 500 г (9% жирності)
  • Яйця – 2 шт.
  • Борошно Manka рисова Ms.Tally – 3 ст. ложки
  • Цукор – 2 ст. ложки
  • Дрібка солі

Кладемо весь сир в миску і розминаємо виделкою так, щоб не залишилося великих грудочок. Додаємо яйця, цукор і щіпку солі. Ретельно все перемішуємо. Додаємо рисову манку. Щоб сирники вийшли більш щільними, можна покласти більше манки. Стіл присипаємо борошном. Робимо кульки однакового розміру, потім приплющуємо їх. Обсмажуємо сирники на середньому вогні до золотистої скоринки. Готові сирники краще промокнути паперовим рушником, щоб прибрати зайвий жир. Якщо є бажання, можна присипати цукровою пудрою.

Вам сподобається
Рецепти

Безглютенові млинці з рисового (соргового) борошна

Рецепти

Безглютенові кекси з джемом

Рецепти

Коржики з пшоняного борошна без глютену

Кошик
Facebook Instagram
Магазин
0 Кошик
Акаунт
Меню