Сирне печиво без глютену

Сирне печиво без глютену


Інгредієнти:

Яйця – 2 шт.
Цукор – 100 г
Ванільний цукор – 10 г
Сир – 200 г
Лимонний сік – 20 г
Рисове борошно “Ms. Tally” – 120 г
Розпушувач без глютену – 1 ч.л.
Вершкове масло для змазування дека

Промазати деко або поглиблення в ньому вершковим маслом. Просіяти рисове борошно і змішати її з порошком розпушувача. Збити яйця з цукром і ванільним цукром до збільшення об’єму в 3 рази. Додати в сир лимонний сік (цедру і ванільний екстракт) і розтерти сир в пасту. Додати 3 столові ложки збитих з цукром яєць в сир, розмішати суміш віночком до її максимальної однорідності. Додати решту збитих яєць в сирну масу і розмішати. Додати сухі інгредієнти у вологі, добре розмішати суміш до однорідності. Перенести суміш в кондитерський мішок і відсадити рівні порції тесту в поглиблення на деку, або просто розкласти тісто десертною ложкою. Випікати в розігрітій до 170С духовці з вентилятором на 2-х рівнях 25-30 хвилин (час випічки істотно залежить від індивідуальної духовки).

Смачного!

Iншi записи
Залиште свій відповідь

Вашу адресу електронної пошти не буде опублікований.