Вафлі без глютену і цукру

Вафлі без глютену і цукру

Інгредієнти

Кукурудзяне борошно Ms.Tally – 3 cт. л.

Кукурудзяний крохмаль – 1 ч. л.

Яйце – 1 шт.

Молоко – 50 мл.

Банан – 1 шт.

Збиваємо яйце, додаємо молоко. Борошно та крохмаль перемішуємо. З’єднуємо всі інгредієнти. Подрібнюємо банан (можна просто виделкою тиснути), додаємо банан в тісто. Ретельно перемішуємо. Повинна вийти густа однорідна маса. Розігріваємо вафельницю, випікаємо вафлі!

Відмінно підійдуть для дітей, начинка може бути будь-яка, самі вафлі досить солодкі.

Смачного!

Iншi записи
Залиште свій відповідь

Вашу адресу електронної пошти не буде опублікований.