Курячий суп з гречаними кльоцками

Інгредієнти (на 6 порцій)

  • Куряча тушка – 1 шт.
  • Картопля – 5 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Кабачок – 1 шт.
  • Перець солодкий зелений – 1 шт.
  • Зелень рубана – 1 жменя
  • Борошно гречане Ms.Tally – 3 склянки
  • Яйце – 1 шт.
  • Паприка солодка – 1 ч. л.
  • Вода – 2 склянки
  • Сіль – 1 щіпка

Готуємо всі складові супу. Нарізаємо часточками картоплю. Нарізаємо цибулю і невеликий цукіні. Подрібнюємо моркву і болгарський перець.

Готуємо кльоцки: в гречане борошно Ms.Tally кладемо яйце, паприку і додаємо води стільки, щоб вийшло нетуге еластичне тісто. З тіста робимо щільні ковбаски, нарізаємо ножем кльоцки і притискаємо їх виделкою – створюємо форму і малюнок.

Курку нарізаємо шматочками. Обсмажуємо на сухій сковороді до рум’яності. Кладемо на м’ясо всі овочі й дрібно нарізану зелень. Заливаємо окропом, варимо до готовності картоплі. Кладемо поверх овочів галушки. На мінімальному вогні суп готується ще близько 10-15 хвилин.

Смачного!

Вам сподобається
Рецепти

Безглютеновий швейцарський рулет

Рецепти

Морквяні маффіни з амарантового борошна

Рецепти

Безглютенові кекси з джемом

Кошик
Facebook Instagram
Магазин
0 елемент Кошик
Акаунт
Меню