Інгредієнти (на 6 порцій)
- Куряча тушка – 1 шт.
- Картопля – 5 шт.
- Морква – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Кабачок – 1 шт.
- Перець солодкий зелений – 1 шт.
- Зелень рубана – 1 жменя
- Борошно гречане Ms.Tally – 3 склянки
- Яйце – 1 шт.
- Паприка солодка – 1 ч. л.
- Вода – 2 склянки
- Сіль – 1 щіпка
Готуємо всі складові супу. Нарізаємо часточками картоплю. Нарізаємо цибулю і невеликий цукіні. Подрібнюємо моркву і болгарський перець.
Готуємо кльоцки: в гречане борошно Ms.Tally кладемо яйце, паприку і додаємо води стільки, щоб вийшло нетуге еластичне тісто. З тіста робимо щільні ковбаски, нарізаємо ножем кльоцки і притискаємо їх виделкою – створюємо форму і малюнок.
Курку нарізаємо шматочками. Обсмажуємо на сухій сковороді до рум’яності. Кладемо на м’ясо всі овочі й дрібно нарізану зелень. Заливаємо окропом, варимо до готовності картоплі. Кладемо поверх овочів галушки. На мінімальному вогні суп готується ще близько 10-15 хвилин.
Смачного!