Морквяні маффіни з амарантового борошна

Інгредієнти (на 3 порції):

  • Борошно амарантове “Ms. Tally” – 3 ст.л.
  • Волоські горіхи – 80 г
  • Гарбузове насіння – 80 г
  • Кардамон – 3 шт.
  • Морква – 160 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Коричневий цукор – 1.5 ст.л.
  • Лимони – 1 шт.
  • Сода харчова – 0.5 ч.л.

Волоські горіхи, гарбузове насіння і кардамон необхідно розмолоти в борошно. Додайте до суміші амарантове борошно. Очистіть і натріть дрібно на тертці моркву. Відокремте білки від жовтків. Перші збийте до стійких вершин. У жовтки додайте цукор і розітріть їх, поки маса не посвітлішає. В розтерті з цукром жовтки покладіть натерту моркву. З лимона вижміть сік, попередньо знявши тонким шаром цедру (її подрібніть). У морквяно-яєчну суміш додайте борошняну, перемішайте, потім додайте сік і цедру лимона, соду. Обережними рухами вмішайте в тісто збиті білки – маленькими порціями, розмішуючи знизу вгору. Розкладіть тісто по формах. Поставте формочки в розігріту до 160 градусів духовку на 30 хвилин.

Можна насолоджуватися!

Вам сподобається
Рецепти

Коржики з пшоняного борошна без глютену

Рецепти

«Корнуельский яблучний пиріг» без глютену

Рецепти

Безглютенові кекси з джемом

Кошик
Facebook Instagram
Магазин
0 Кошик
Акаунт
Меню