Безглютеновий кекс з гарбуза і банана. Без молока, без глютену, без цукру

Інгредієнти:

  • Борошно амарантове “Ms. Tally” – 150 г
  • Борошно кукурудзяне “Ms. Tally” – 150 г
  • Яйця – 3 шт.
  • Гарбуз – 300 г
  • Банан – 1 шт.
  • Фініки – 60 г
  • Кокосова олія – 50 г
  • Кокосова стружка – 20 г

2 ч.л. соди погасити в 1 ст. л лимонного соку, 1 ч.л. цедри лимона. Гарбуз відварити, злити воду і збити разом з фініками. Яйця збити з бананом. З’єднати всі ці інгредієнти, додати кокосове масло, кокосову стружку, соду і цедру. Все добре перемішати. Додати борошно. Викласти в форму і випікати 40-50 хв при температурі 180.

Смачного!

Автор рецепта Ольга Наумова

Вам сподобається
Рецепти

«Корнуельский яблучний пиріг» без глютену

Рецепти

Дієтична піца з тунцем

Рецепти

Локшина удон

Кошик
Facebook Instagram
Магазин
0 елемент Кошик
Акаунт
Меню