Холодний салат з соби, курки і овочів

Інгредієнти

  • Локшина «Соба» Ms.Tally – 150 г
  • Куряче філе – 150 г
  • Яйце – 2 шт.
  • Огірок – 1 шт.
  • Фіолетова капуста – 50 г
  • Інші овочі на свій смак – за бажанням

Для заправки:

  • Світлий соєвий соус – 6 ст. л.
  • Рисовий оцет – 3 ст. л.
  • Коричневий цукор (мед) – 3 ст. л. (2 ст. л.)
  • Кунжутне масло – 2 ст. л.
  • Рослинна олія – 2 ч. л.
  • Насіння кунжуту – 4 ст. л.

Готуємо всі інгредієнти для салату заздалегідь і зберігаємо їх у холодильнику. Спочатку відварюємо філе домашньої курки без шкірки. Для цього кладемо філе в холодну воду, доводимо до кипіння, вимикаємо вогонь і залишаємо під кришкою поки воно остаточно не охолоне. Також курку можна загорнути у фольгу і запекти в духовці при 180 градусах протягом 30-40 хвилин. Готове філе розбираємо на волокна.
Збиваємо два яйця, трохи солимо, смажимо тонкий омлет. Остиглий омлет скручуємо рулетом і нарізаємо тонкою локшиною.

Великий огірок миємо і нарізаємо жульєном, тобто не довгою тонкою соломкою. 50 грамів фіолетової капусти теж тонко нарізаємо (якщо є охота бажання, можна взяти пекінську капусту).

Згідно з інструкцією варимо локшину «Соба» Ms.Tally. Для цього кидаємо 150 грамів сухої локшини в окріп і варимо протягом 6 хвилин. Локшина повинна бути повністю готова. Зливаємо воду, промиваємо локшину холодною водою і трохи приправляємо рослинною олією, щоб вона не злипалася.
Для заправки змішуємо 6 столових ложок світлого соєвого соусу, 3 столові ложки рисового оцту, 3 столові ложки коричневого цукру або 2 столові ложки меду, 2 чайні ложки кунжутного масла, 2 чайні ложки рослинної олії і 4 столові ложки насіння кунжуту.
Для подачі акуратно змішуємо всі інгредієнти і заправляємо салат соусом. Присипаємо підсмаженими насінням кунжуту і подаємо до столу.

Вам сподобається
Рецепти

Локшина удон

Рецепти

Безглютенові млинці з рисового (соргового) борошна

Рецепти

Сирне печиво без глютену

Кошик
Facebook Instagram
Магазин
0 елемент Кошик
Акаунт
Меню