Безглютенові млинці з рисового (соргового) борошна

Інгредієнти:

  • Борошно рисове (з сорго) Ms.Tally – 4 столові ложки
  • Борошно кукурудзяне (за бажанням) – 1 ст. ложка (для красивого золотистого кольору)
  • Молоко – 200 мл
  • Яйце – дві штуки
  • Олія – ½ ст. ложка
  • Сіль і цукор на свій смак.

Наливаємо молоко, додаємо туди яйця і збиваємо вінчиком. Додаємо борошно рисове (з сорго), дрібку солі та цукор на свій смак. Додаємо кукурудзяне борошно. Продовжуємо збивати. Додаємо рослинну олію, краще оливкову, вона не дає запаху. Збиваємо. Щоб млинці вийшли пористі – можна додати одну столову ложку газованої води. Якщо тісто вийшло рідке, додайте ще борошна, і навпаки, якщо густе – додайте молоко. Чим товщі ви хочете млинці, тим густіше повинно бути тісто. Під час приготування постійно помішуйте тісто, щоб борошно не осідало.
Смажимо з кожного боку по 1-2 хвилини на середньому вогні.

Смачного!

Вам сподобається
Рецепти

«Корнуельский яблучний пиріг» без глютену

Рецепти

Мафіни з гречаного борошна без глютену з чорносливом!

Рецепти

Швидкі кукурудзяні безглютенові кекси

Кошик
Facebook Instagram
Магазин
0 елемент Кошик
Акаунт
Меню