Вафлі без глютену і цукру

Інгредієнти

  • Кукурудзяне борошно Ms.Tally – 3 cт. л.
  • Кукурудзяний крохмаль – 1 ч. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Молоко – 50 мл.
  • Банан – 1 шт.

Збиваємо яйце, додаємо молоко. Борошно та крохмаль перемішуємо. З’єднуємо всі інгредієнти. Подрібнюємо банан (можна просто виделкою тиснути), додаємо банан в тісто. Ретельно перемішуємо. Повинна вийти густа однорідна маса. Розігріваємо вафельницю, випікаємо вафлі!

Відмінно підійдуть для дітей, начинка може бути будь-яка, самі вафлі досить солодкі.

Смачного!

Вам сподобається
Рецепти

Безглютенові млинці з рисового (соргового) борошна

Рецепти

Безглютенова паска (великодній куліч)

Рецепти

Швидкі кукурудзяні безглютенові кекси

Кошик
Facebook Instagram
Магазин
0 елемент Кошик
Акаунт
Меню