Вегетаріанські смажені Самоси з овочами та кеш’ю

Інгредієнти

  • Борошно з червоної сочевиці Ms.Tally – 180 г
  • Борошно рисове Ms.Tally – 270 г
  • Вода – 150 мл
  • Топлене масло – 1 ст. л.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Солодкий перець – 1 шт.
  • Зелений горошок – 100 г
  • Мелений перець чилі – на свій смак
  • Каррі порошок – на свій смак
  • Сіль – на свій смак
  • Куркума – на свій смак
  • Мелений коріандр – на свій смак
  • Картопля – 400 г
  • Кеш’ю – 50 г

Готуємо начинку. Для цього перець солодкий і цибулю тонко ріжемо і злегка обсмажуємо. Потім змішуємо з очищеною картоплею (попередньо відвареною в мундирі), нарізаною дрібними кубиками, і додаємо горошок, горішки, спеції та сіль.

Для тіста в борошно кладемо сіль і вливаємо розтоплену олію. Розтираємо до утворення дрібних жирних крихт. Потім поступово вливаємо теплу воду і вимішуємо тісто. Накриваємо готове тісто серветкою і залишаємо на 15-20 хвилин.

Поділяємо тісто на 12 однакових кульок і розкатуємо. Тепер беремо одне півколо тіста, кладемо його на долоню лівої руки, а пальцями правої руки защипуємо його по розрізаній діагоналі внахлест, щоб у вас в руках утворився кульочок, але не було грубого шва. В отриманий кульочок кладемо начинку і защипуємо вільний край. Повинен вийти пиріжок з чіткими гострими кутами. Смажимо Самоси в великій кількості киплячої олії до золотистої скоринки.

Вам сподобається
Рецепти

«Корнуельский яблучний пиріг» без глютену

Рецепти

Гречаний хліб без глютену

Рецепти

Пісне безглютенове печиво

Кошик
Facebook Instagram
Магазин
0 елемент Кошик
Акаунт
Меню