Коржики з пшоняного борошна без глютену

Інгредієнти (5-6 порцій)

  • Пшоняне борошно Ms.Tally – 180 г
  • Натуральний йогурт або кефір – 150 г
  • Сода і сіль – 1 Щіпка

В глибоку мисочку вилийте кефір або йогурт. Додайте соду, перемішайте і залиште на пару хвилин. Потім невеликими порціями просійте борошно з сіллю і замісіть однорідне тісто. Робочий стіл присипте борошном, викладіть тісто і розділіть на 5-6 частин. Розкатайте тонко. Коржики можна обсмажити на сухій сковороді або запекти в духовці при 180˚ до рум’яності.

Такі коржики підійдуть для дієтичного харчування. Якщо додати до них соковитий салатик зі свіжих овочів, можна відмінно перекусити дома або на роботі. Коржики зручно брати з собою на природу для перекусу або в подорож.

Смачного!

Вам сподобається
Рецепти

Морквяні маффіни з амарантового борошна

Рецепти

Локшина удон

Рецепти

Насипний яблучний пирiг без глютену

Кошик
Facebook Instagram
Магазин
0 елемент Кошик
Акаунт
Меню