Безглютеновий швейцарський рулет

Безглютеновий швейцарський рулет
[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Для тіста:

40 г рисового борошна Ms.Tally

40 г кукурудзяного борошна Ms.Tally

3 яйця – білки відокремлені від жовтків

100 г дрібного цукру 

цедра лимона або апельсина

0,5 ч.л. розпушувача

Для начинки:

100 мл малинового джему (або іншого за бажанням)

250 мл жирних вершків – не менше 30%, але краще ще більше

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.19.15″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.19.15″][et_pb_text _builder_version=”3.19.15″]
Окремо збиваємо жовтки з половиною цукру і білки з другою половиною. Окремо змішуємо рисове і кукурудзяне борошно і розпушувач. Потім все дуже акуратно змішуємо разом. Викладаємо тісто у форму, рівномірно розподіляємо і розрівнюємо. Випікаємо 15-17 хв при 170-180С.
Заздалегідь готуємо чистий кухонний рушник і шматок пергаменту розміром з корж. Як тільки наш спікся, кладемо зверху пергамент і рушник. І все разом перевертаємо. Знімаємо пергамент, з яким випікався корж. Потім звертаємо рулет. Зверніть увагу! Звертаємо разом з папером. Зверху накриваємо рушником, щоб не розгортався. Чекаємо, поки охолоне. За цей час можна збити вершки або підготувати крем, якщо ви вирішите взяти який-небудь інший. За бажанням до вершків можна додати до 20 г цукрової пудри, але не обов’язково. Рулет і так досить солодкий. Можна додати чайну ложечку лимонного соку – так вершки краще збиваються.
Після того, як охололо, обережно розгортаємо рулет. Намазуємо джемом, потім збитими вершками. І загортаємо назад. Посипаємо зверху цукровою пудрою. Тепер потрібно покласти рулет в холодильник години на дві, а краще на ніч. За цей час рулет трохи просочиться, і білки застигнуть.

Смачного!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
Iншi записи
Залиште свій відповідь

Вашу адресу електронної пошти не буде опублікований.