Пісне безглютенове печиво

Інгредієнти

  • Кукурудзяне борошно Ms.Tally – 1 склянка
  • Борошно з сорго Ms.Tally – 1 склянка
  • Цукор – 100 г
  • Кориця – ½ ч. л.
  • Соняшникова олія – 100 мл
  • Вода – 100 мл
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Горіхи – за смаком

З’єднуємо в мисці обидва види борошна, цукор, корицю, розпушувач. Заливаємо водою і перемішуємо. Додаємо олію, ретельно перемішуємо. Залишаємо тісто на 1 годину. Формуємо з тіста невеликі кульки, придавлюємо виделкою. Зверху на кожне печиво викладаємо по горішку. Випікаємо печиво при 180 ° C протягом 15-20 хвилин.

Смачного!

Вам сподобається
Рецепти

Безглютеновий швейцарський рулет

Рецепти

Безглютеновий кекс з гарбуза і банана. Без молока, без глютену, без цукру

Рецепти

Гречаний хліб без глютену

Кошик
Facebook Instagram
Магазин
0 елемент Кошик
Акаунт
Меню