Гречаний хліб без глютену

Гречаний хліб без глютену


Інгредієнти на форму 20×12 см:

Борошно із зеленої гречки “Ms. Tally” – 260 г
Очищені дрібні шматочки яблук – 300 г
Яйця – 4 шт.
Псілліум – 2 ст.л.
Розпушувач – 12 г
Приправи (часник, перець чилі, прованських трав або будь-яких інших приправ, можна і зовсім без приправ) – 2 ч.л.
Сіль – 1 ч.л.
Вершкове масло для змазування дека

Духовку розігріти до 175 С˚. Форму для хліба змастити вершковим маслом. Яблука висипати в чопер і подрібнити, додати 1 яйце і перебити до стану пюре й однорідності, додати спеції та розмішайте. Просіяти в миску борошно, додати сіль, розпушувач і псілліум, добре перемішати. У чашу комбайна висипати яблучне пюре і додати яйця, що залишилися, збивати 7-10 хвилин до збільшення маси втричі. Коли суміш збита, вимкніть міксер і висипте борошняну суміш відразу в чашу, на малій швидкості замісіть тісто до однорідності. Тісто буде не густим, схожим по консистенції на тісто для кексу. Перекладіть тісто в підготовлену форму і випікайте 50-60 хвилин. Готовність перевіряйте зубочисткою, якщо виходить сухою, значить хліб пропікся. По готовності дістаньте хліб з духовки та дайте йому постояти 10 хвилин у формі, далі вистукуючи дістаньте з форми.

Смачного!

Iншi записи
Залиште свій відповідь

Вашу адресу електронної пошти не буде опублікований.