Швидкі кукурудзяні безглютенові кекси

ІНГРЕДІЄНТИ (10 порцій)

  • Кукурудзяне борошно Ms.Tally – 7,5 ст. л.
  • Цукор – 4 ст. л.
  • Яєчний білок – 4 шт.
  • Яєчний жовток – 4 шт.
  • Сода за смаком
  • Родзинки – 8,5 ст. л.
  • Горішки – 1,5 ст. л.

4 білки збити в добру піну, повільно додаючи цукор. Додати 4 жовтки, соду, родзинки, товчені горіхи. Збити. Додати борошно. Викласти в змащені формочки для маффінів. Випікати при 170-180˚ С приблизно півгодини (готовність перевіряємо зубочисткою). Можна шприцом всередину накачати варення, джем. Можна зверху намазати медом, посипати цукровою пудрою.

Смачного!

Вам сподобається
Рецепти

Безглютеновий брауні

Рецепти

«Корнуельский яблучний пиріг» без глютену

Рецепти

Мафіни з гречаного борошна без глютену з чорносливом!

Кошик
Facebook Instagram
Магазин
0 елемент Кошик
Акаунт
Меню