«Корнуельский яблучний пиріг» без глютену

Білки відокремити від жовтків. Жовтки збити з цукром і додати в розтоплене вершкове масло.

Потім додати сметану. Висипати борошно, змішане з розпушувачем, збити до однорідного стану.

Білки збити до міцної піни. Акуратно з’єднати з тістом.

Отриману масу викласти в змазану форму.

Яблука очистити, звільнити від насіння і шкірки, нарізати тонкими часточками. Увіткнути в тісто по колу опуклою стороною догори, щільно один до одного по всій поверхні пирога (чим більше яблук, тим пиріг вийде соковитіше).

Зверху посипати коричневим цукром.

Помістити в духовку при 180°C. Випікати приблизно 45-50 хвилин (до сухої зубочистки).

Вам сподобається
Рецепти

Безглютенові млинці з рисового (соргового) борошна

Рецепти

Безглютеновий кекс з гарбуза і банана. Без молока, без глютену, без цукру

Рецепти

Безглютеновий брауні

Кошик
Facebook Instagram
Магазин
0 елемент Кошик
Акаунт
Меню