Безглютеновий брауні

Інгредієнти

  • Борошно із зеленої гречки Ms.Tally – 40 г
  • Борошно рисове Ms.Tally – 60 г
  • Чорний шоколад – 150 г
  • Масло або маргарин – 100 г
  • Цукор – 180 г
  • Ксантан (необов’язково) – ¼ ч. л.
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Яйце – 3 шт.

Готуємо форму – стелимо пергаментний папір, злегка змащуємо маслом. Розтоплюємо на паровій бані шоколад і масло. Окремо змішуємо сухі інгредієнти – цукор, борошно і розпушувач. Додаємо до сухих інгредієнтів яйця – перемішуємо. Перекладаємо суміш у теплий (але не сильно гарячий) шоколад, перемішуємо до однорідності. Тісто виходить досить рідким, особливо якщо в борошні немає ксантану. Виливаємо все в форму. Тісто наливається приблизно на 1 см по висоті – воно ще підійде в духовці. Ставимо в заздалегідь нагріту до 170 ° C духовку і випікаємо близько 30 хв. Якщо тісто без ксантану, можна ще 5-10 хв додати. Після випікання дати Брауні постояти хвилин 15 в формі, потім дістати та нарізати на шматочки. За бажанням прикрасити цукровою пудрою. Можна їсти теплим або холодним.

Смачного!

Вам сподобається
Рецепти

Коржики з пшоняного борошна без глютену

Рецепти

Безглютенова паска (великодній куліч)

Рецепти

Вафлі без глютену і цукру

Кошик
Facebook Instagram
Магазин
0 елемент Кошик
Акаунт
Меню