Рисово-кукурудзяний кекс

Інгредієнти

  • Кукурудзяне борошно Ms.Tally – 180 г
  • Рисове борошно Ms.Tally – 250 г
  • Цукор – 120 г
  • Яйце – 2 шт.
  • Олія – 3 ст. л.
  • Молоко – 250 мл
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Журавлина в’ялена – 50 г
  • Глазур – 1 пачка

Журавлину промиваємо і просушуємо на паперовому рушнику. Яйця збиваємо з цукром, додаємо молоко, збиваємо знову. Відкладаємо 1 ст. л. рисового борошна для журавлини. До яєчної суміші поступово висипаємо обидва види борошна і розпушувач. Перемішуємо. Журавлину обвалюємо в борошні, щоб вона не опустилася на дно кексу. У тісто додаємо масло і журавлину, перемішуємо. Тісто викладаємо у форму для запікання. При необхідності форму змащуємо маслом. Розігріваємо духовку до 180 ° C. Випікаємо кекс 40 хвилин, готовність перевіряємо зубочисткою. Вона повинна виходити сухою. Кекс охолоджуємо в формі 10-15 хвилин, потім дістаємо з форми і повністю охолоджуємо на решітці. Остиглий кекс покриваємо, якщо є бажання, глазур’ю.

Смачного!

Вам сподобається
Рецепти

Безглютеновий кекс з гарбуза і банана. Без молока, без глютену, без цукру

Рецепти

Безглютенові млинці з рисового (соргового) борошна

Рецепти

Морквяні маффіни з амарантового борошна

Кошик
Facebook Instagram
Магазин
0 елемент Кошик
Акаунт
Меню