Насипний яблучний пирiг без глютену

Інгредієнти:

  • Кукурудзяне борошно Ms.Tally – 2 склян.
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Цукор – 1 склян.
  • Молоко – 450 мл
  • Масло вершкове – 50 г
  • Ванилин, кориця на смак
  • Яблука – 1,5 кг

Змішайте всі інгредієнти для тіста: цукор, борошно, розпушувач, ванілін, корицю. Очистить і натріть яблука на крупній тертці. На дно форми насипте трохи сухої суміші (стільки, щоб прикрити нею дно). Зверху рівним шаром викладіть частину яблук. Повторіть, поки не закінчаться всі інгредієнти. Завершальним шаром повинна йти суха суміш. Залийте молоком шари, викладіть шматочки масла. Випікайте при 180 градусах 45 хв.

Смачного!

Вам сподобається
Рецепти

Сирники з рисовою манкою

Рецепти

Безглютенові млинці з рисового (соргового) борошна

Рецепти

Холодний салат з соби, курки і овочів

Кошик
Facebook Instagram
Магазин
0 елемент Кошик
Акаунт
Меню